Gümüşhane’de yaprak kıpırdamıyor!

Kırmızı-beyazlı kulüp adeta kaderine terk edilmiş durumda

Gümüşhanespor’da yönetim bazında yaşanan sıkıntı devam ediyor… Kırmızı-beyazlı ekipte yönetim kurulu üyeleri teker teker görevlerinden istifa ederken herkes bu durumu seyretmeye başladı. Gümüşhanespor’un sahipsiz bırakılması kırmızı-beyazlı taraftarları isyan ettirirken, “İyi gününde Gümüşhanespor kulübünün içinden çıkmayanlar şimdi ise kulübün önünden bile geçmiyorlar” serzenişinde bulundular.

Gümüşhanespor’un adeta kaderine terk edildiğini dile getiren kırmızı-beyazlı taraftarlar, “Gümüşhane’nin ileri gelenleri kulübü bu bulunduğu durumdan kurtarmak için daha neyi bekliyorlar. Biran önce destek verip Gümüşhanespor’a yakışır güçlü bir yönetim kurulu oluşması için harekete geçmeliler. Kırmızı-beyazlı taraftarlar olarak güzel gelişmelerin yaşanmasını bekliyoruz” diye konuştular.

27 May 2019 - 13:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.