Gümüşhane’de kongre günü

Kırmızı-beyazlılar’da başkan Büyükbayraktar’ın aday olmayacağı genel kurulun ilk oturumu bugün yapılacak

İkinci Lig ekiplerinden Gümüşhanespor’da genel kurul zamanı…Yeni sezon öncesinde başkanını belirleyip gelecek sezon kadrosunu oluşturmaya başlayacak olan kırmızı-beyazlılarda kongrenin ilk oturumu bugün yapılacak. Bugünkü yapılacak kongrede çoğunluk sağlanmaması durumunda ise kongre 9 Temmuz’da yapılacak ve yeni yönetim belirlenecek.

Bu yapılacak olan kongre öncesi başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklayan Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, “Bu yapacağımız kongrede çoğunluk sağlanmazsa ikinci oturup 9 Temmuz’da yapılacak. Benim adayım şudur dersem arkadan gelecek olana haksızlık yapmış olurum. Önce bir arkadaşlar çıksınlar ortaya. Bizde kendi aramızda konuşur istişare eder ve Gümüşhanespor için en iyisini seçeriz” dedi.

02 Tem 2017 - 12:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.