Gümüşhane’de gözler Çimen’de

Kırmızılı-beyazlılarda yönetim için bir ses çıkmayınca Belediye Başkanı’nın takıma sahip çıkması istendi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’da belirsizlik bir türlü bitmiyor. Sezon bitmeden başlayan ve halen devam eden belirsizlik hem camiayı hem de taraftarları endişeli bekleyişe sürüklemeye devam ediyor. Uzun zamandır yeni bir yönetim kurulunun oluşması yönünde yapılan çalışmalar bir sonuç vermeyince gerek şehrin sakinleri gerekse de taraftarlar gözünü Belediye Başkanı Ercan Çimen’e çevirdi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in, kırmızı-beyazlı takıma sahip çıkmasının son çare olacağını söyleyen taraftarlar ve şehrin ileri gelenleri, “Gümüşhane hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Bu bekleyiş herkesi derinden üzmekte. Zira şehrimizin yetiştirdiği onca işadamı, onca değerli insan varken kimsenin elini taşın altına koymaya cesaret edememesi de ayrı bir üzüntü kaynağı. Gümüşhane bunu hak etmedi” dediler.

Yönetimin bir süre daha göreve devam etme kararı da belirsizliği ortadan kaldıramazken peş peşe gelen istifalar ise sıkıntıyı bir kat daha artırdı. Asbaşkan Fazıl Ceylan ise Gümüşhane’nin sadece işadamları değil siyasilerinin de şehrin takımına sahip çıkması gerektiğini belirtirken, “Bu iş başta bizleri olmak üzere şehrimizi derinden üzmekte. Ancak bizim de elimizden gelen bu kadar. Artık herkes bir şekilde bu konuda sorumluluk hissedip o sorumluluğun gereğini yapmalı” diye konuştu.

25 May 2019 - 13:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.