Gümüşhane’de deplasman fobisi

Kırımızı-beyazlılar, 7 maçtır deplasmanda kazanamıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor deplasman fobisi yaşıyor. Lige istediği gibi başlayamayan kırmızı-beyazlılar, deplasmanda da 7 maçtır kazanamıyor. Son olarak geçtiğimiz sezon Niğde Anadolu’yu deplasmanda deviren ve 169 gündür deplasmanda kazanamayan kırmızı-beyazlılar, bu süreçte çıktığı 7 deplasman maçından 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı.

Geçtiğimiz sezon Zonguldak ve Şanlıurfa maçlarından beraberlikle ayrılan, Altay’a da ligin son maçında boyun eğen Gümüşhanespor, Çeyrek Final Play-Off’larda şanlıurfa ile berabere kalmış yarı finalde de Sakaryaspor’a kaybetmişti. Gümüşhanespor bu sezonki deplasman maçlarında ilk haftada Bayrampaşa ile 0-0 berabere kalmış ve Keçiörengücü’ne de deplasmanda 2-0 kaybetmişti.

20 Eyl 2018 - 16:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.