Gümüşhane zafer peşinde

Doğan nezaretindeki ilk sınavını Hacattepe karşısında veriyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor, 3 puan avında… Geçtiğimiz hafta sahasında BUGSAŞ’a farklı mağlup olan kırmızı-beyazlılar bugün deplasmanda Hacettepe ile kozlarını paylaşacak. Yeni teknik direktörü Ziya Doğan nezaretinde ilk sınavını verecek olan Gümüşhanespor bu karşılaşmayı kazanıp zirve yarışını sürdürmeyi arzuluyor. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Caner Ak yönetirken mücadele saat 15.00’da başlayacak.

19 Mar 2018 - 14:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.