Gümüşhane mutlu dönmek istiyor

Deplasmanda Amed ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar, bu mücadeleye çıkış gözüyle bakıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 9. haftada sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan Gümüşhanespor, bu mücadeleye çıkış gözüyle bakıyor. Teknik Direktör Fatih Akyel, Amed Sportif Faaliyetler ile yapacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Ligde toparlanmaları için galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten Akyel sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ligde son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşadık. Bu da bizde büyük moral bozukluğuna neden oldu. Amed Sportif Faaliyetler deplasmanından 3 puanla dönerek hem kötü gidişe son vermek hem de moral bulmak istiyoruz. Amed maçı öncesi oyuncularımın form grafiklerinden oldukça memnunum. Onlardan bu karşılaşmada iyi futbol ve 3 puan bekliyorum. Dilerim istediğimiz neticeyi elde ederiz.”

Aksu istifa etti

Gümüşhanespor Futbol Şube Sorumlusu Ozan Aksu görevinden istifa etti. Aksu yaptığı yazılı açıklamada, “Büyük bir sorumluluk alıp yalnız bırakılmış Gümüşhanespor için elimizi taşın altına koyduk. Menfaat ve çıkarsız bir şekilde yönetiminde bulunduğum büyük Gümüşhanespor kulübünden 16.10.2019 tarihi itibariyle tüm görevlerimden ve yöneticiliğimden istifa ediyorum. Kulüp başkanı sayın Yunus Emre Durmuş ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim. Tek isteğim Gümüşhanespor’un artık hak ettiği yerde yani Süper Lig’de yer almasıdır. Futbolcu ve teknik heyette bulunan arkadaşlarıma, sakatlıksız kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

18 Eki 2019 - 12:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.