Gümüşhane kafaya koydu

Asbaşkan Ceylan, “Bu sezon mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi

Gümüşhanespor TFF 1. Lig’e yükselme hedefine yeni sezonda ulaşmak istiyor. Kırmızı-beyazlı ekibin Asbaşkanı Fazıl Ceylan, bu hedefe ulaşma adına yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Yeterli bir kadroya sahip olduklarını düşündüğünü ifade eden Ceylan, “Şampiyonluk dışında başka bir netice bizi mutlu etmez” dedi.

Ceylan, “Son yıllarda şampiyonluk ipini göğüslemeye çok yaklaşmamıza rağmen bir türlü sonunu getiremedik. Hep son anda kaçırdık. Yeni sezonda hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Onlarında bu güvenimizi başarılı sonuçlara imza atarak boşa çıkartmayacaklarına inanıyoruz. Güçlü kadromuz ile bu sezon mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

19 Ağu 2018 - 14:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.