Gümüşhane hız kesmiyor

Kırmızı-beyazlılar, transferde bombaları patlatmaya devam ediyor

Gümüşhanespor, bir süreden beri transfer gündeminde yer alan Kayserispor’dan stoper Mert ve Tire’den kaleci Ömer Kahveci’yi renklerine katarak gücüne güç kattı

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor, güçlü bir kadro oluşturma adına transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, son transfer bombalarını da Kayserispor’dan defans oyuncusu Mert Ilıman ve Tire 1992 Spor’dan kaleci Ömer Kahveci’yi renklerine katarak patlattı.

Bu iki oyuncuyu renklerine katarak gücüne güç katan Gümüşhanespor, daha önce de İnegölspor’dan sol bek oyuncusu Recep Yılmaz, Giresunspor'dan sol kanat oyuncusu Dilaver Güçlü, Boluspor’dan orta saha oyuncusu Musa Sinan Yilmazer ve Etimesgut Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Ziya Şakar’ı kadrosuna dahil etmişti. Başkan Kaya Büyükbayraktar, kadrolarını güçlendirmeye devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan BEKAR

23 Tem 2017 - 14:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Selim turan - çok paralar harcıyorsun be GÜMÜŞHANE dilerim ŞAMPIYON OLURSUNUZ Manisa Belediyespor'a da LEVENT eriş aynen ÇOK Transferler yaptırdı çok paralar harcattı 3. liğde son maçlara kadar küme düşme potasındaydı siz olmazsınız inşAllah LEVENT ERİŞİN menejerlerle arası iyidir size de çok Topcu bulur başarılar dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 14:17