Gümüşhane 3 puanla kapatacak

Kırmızı beyazlılar Kastamonu’yu taraftarının desteği ile yenip rahat bir nefes almak istiyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, hafta sonu oynayacağı Kastamonuspor maçı ile rahat bir nefes almak istiyor. Orta sıralar ile alt sıralar arasındaki puan farkının az olması sebebiyle kendisini sağlama almak isteyen Gümüşhanespor’da kaybedilen Bodrum maçını unuttuklarını söyleyen Teknik Direktör Metin İlhan, “Zaten bu maçı unutmak zorundayız. Çünkü önümüzde evimizde oynayacağımız bir önemli maç daha var. Ve bu maçı nasıl kazanırsak devre arasına da öyle gireceğiz. Bu sebeple de bu maçı evimizde taraftarımızın desteği ile kazanıp iyi bir devre arası geçirmek istiyoruz” dedi.

Kırmızı-beyazlıların Teknik Direktörü İlhan, göreve geldikten sonra takımını sahaya hazırlamak için epey bir uğraş verdiklerini belirtirken, “Biz bu anlamda biraz mesafe aldığımızı düşünüyoruz. Ve 7 haftadır da iyi bir gidişatımız vardı. Takımımız yavaş yavaş kendine gelmeye başlıyor. Oyuncularımız yaşadığımız sıkıntıların yanı sıra şanssızlıkları da kırdıkça kendilerine daha çok güveniyor. Ancak elbette bu takımın takviyeye ihtiyacı var. Biz de bu doğrultuda hazırlayacağımız raporu yönetimimize sunacağız. Onlar da imkanlar ölçüsünde en iyisini yapacaktır” diye konuştu. İlhan, bu maçta da taraftarlarının desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, “Üç puanı taraftarımızın desteği ile almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

14 Ara 2018 - 11:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.