Gümüş yoğun tempo

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren kırmızı-beyazlılar güç depoluyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor’da yeni yönetim çalışmalarını aralıksız sürdürürken Erzurum’da hazırlılarını sürdüren takım da güç depoluyor. Teknik Direktör Fatih Akyel yönetiminde yapılan çalışmalarda takım hem güç hem de kondisyon yüklemesi yaparken, yeni sezon için oyuncuların performansı ise adeta yüzleri güldürüyor.

Kulübün transfer yasağı yönetimin adeta belini büküyor. Başkan Emre Durmuş uzun zamandır bu yasağın kaldırılması için uğraş verdiklerini belirtirken, taraftarın da sabır göstermesini istedi. Başkan Durmuş, “En kısa süre içerisinde yasağın kaldırılması için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Prensip olarak anlaştığımız ancak transfer yasağı nedeniyle henüz açıklayamadığımız oyuncular var. Geçen sezon sözleşmesi devam eden oyuncularımızla kamp çalışmalarımız devam ediyor. Taraftarlarımız rahat olsun. Yeni sezonda sorunlarını halletmiş, iyi bir kadroyla sahada mücadele eden bir Gümüşhanespor izleyecekler” diye konuştu.

20 Ağu 2019 - 11:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.