Gümüş şaha kalktı

Niğde’nin ardından Sancaktepe engelini de kayıpsız geçen kırmızı-beyazlılar yükselişini sürdürdü.

Teknik Direktör Metin İlhan, “Gerçek gücümüzü ortaya koymaya başladık. Bu başarılı grafiğimizi devam ettireceğiz. Yükselişimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’da yüzler gülmeye başladı. Metin İlhan yönetimindeki kırmızı-beyazlılar ligde üst üste yaptıkları iki deplasman maçının ilkinde Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nü ardından da bu hafta Sancaktepe Belediyespor’u devirmeyi başardılar. Son 2 maçından 6 puan çıkartan Gümüşhanespor alt sıralardan iyice uzaklaşırken gözünü de üst sıralara çevirdi. Teknik patron Metin İlhan, gerçek güçlerini ortaya koymaya başladıklarını söyledi.

Sancaktepe Belediyespor maçında oyuncularının müthiş oynadığını ifade eden İlhan, “Takım çok istekli ve arzuluydu. Maçta geriye düştük. Ancak kısa dönem içinde öne geçtik. Pas oyununu müthiş uyguladılar. Sahada ne gerekiyorsa hepsini yaptılar. İyi niyet ve arzularıyla Sancaktepe deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardık. Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nün ardından Sancaktepe Belediyespor’u mağlup ederek büyük moral bulduk. Bu başarılı grafiğimizi devam ettireceğiz. Yükselişimiz devam edecek” dedi.

Erdoğan BEKAR

26 Mar 2019 - 13:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.