Gümüş prestij için!

Kırmızı-beyazlılar, ligin son maçında Kastamonu deplasmanına çıkıyor.

2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ekibimiz Gümüşhanespor, ligin son maçında deplasmanda Kastamonu 1966 ile karşılaşacak. Ateş hattından uzaklaşarak son haftaya rahat bir şekilde giren kırmızı-beyazlılar, şampiyonluk mücadelesini son haftaya taşıyan Kastamonu karşısında prestij mücadelesi verecek. Zorlu mücadele saat 15.30’da başlayacak.

Teknik Direktör Metin İlhan, ligin ikinci yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ifade ederek, “Bir dönem sıkıntılı bölgeye yaklaşsak da son periyotta aldığımız sonuçlar ile son maça rahat bir şekilde çıkmayı başardık. Şimdiden gelecek yılın planlamasını yapıyoruz. İnanıyorum ki son maçta iyi mücadele ettikten sonra gelecek yıl büyük hedeflere dönük takım için kolları sıvayacağız” dedi.

04 May 2019 - 12:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.