Gümüş kaza istemiyor!

Ateş hattından iyice uzaklaşmak için Hacettepe’yi devirmeyi amaçlıyorlar

2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ekibimiz Gümüşhanespor, yarın evinde oynayacağı Hacettepe maçını mutlak kazanmak istiyor. Geçen hafta deplasmanda Sarıyer’e farklı mağlup olan kırmızı-beyazlılar, Hacettepe karşısında galibiyet hesapları yapıyor. Teknik Direktör Metin İlhan, küme hattındaki yarışın giderek kızışmaya başladığını belirterek, “Belki aramızda önemli bir puan farkı var ama bu ligde her an dengeler değişebilir” dedi.

İlhan, “Bunun için biz iyice bu bölgeden uzaklaşmak ve orta sıralarda kendimize yer bulmayı amaçlıyoruz. Hacettepe de bizim ile aynı puanda. Onlarda aynı amaçla sahaya çıkacak. Ancak biz ev sahibi olma avantajımızı kullanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da tribünleri doldurarak bugünlerde Gümüşhanespor’un yanında olacağına inanıyoruz. Çünkü bu takımı layık olduğu yere çıkarmak için güç birliğine ihtiyacımız var” dedi.

16 Şub 2019 - 11:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.