Gümüş ilk peşinde

Kırmızı-beyazlılar evinde konuk edeceği Tarsus’u devirip ilk iç saha galibiyetini elde etmek istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 2 galibiyetini de deplasmanda elde eden Gümüşhanespor, artık iç sahada da gülmek istiyor. İç sahada daha önce oynadığı maçlarda Samsunspor’a 2-0 mağlup olan Pendikspor ile ise 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip yarın saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu’nu mağlup ederek ilk iç saha galibiyetini elde etmek istiyor. Gümüşhanespor Futbol Şube Sorumlusu Ozan Aksu, artık iç sahada da kazanmak istediklerini söyledi. Haftalar ilerledikçe takımın performansının artırdığını ifade eden Aksu, “Kısıtlı bir kadro ile mücadele etmemize rağmen başarılı sonuçlara imza atacağımızı dile getirmiştik. Nitekim geride kalan haftalarda topladığımız puanlardan memnunuz. Şimdi önümüze bakıyoruz. Bu haftada bizi yine zorlu bir maç bekliyor. Evimizde Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayacağız. Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden biri. Ancak rakibimizden çekinmiyoruz. Biz de maça hazırız. Tarsus İdman Yurdu’nu mağlup ederek hem ilk iç saha galibiyetimizi elde etmek hem de çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi.

04 Eki 2019 - 13:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.