Gümüş çıkış istiyor

Kırmızı-beyazlı ekip ligdeki kötü gidişine Çorum FK’yı devirip son vermek istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zor günler geçiren Gümüşhanespor, Çorum FK ile oynayacağı 90 dakikaya odaklandı. İkinci yarıdaki ilk iki maçını kaybeden ve alt sıralara iyice demir atan kırmızı-beyazlı ekip saha ve seyircisi önünde oynayacağı 90 dakikada Çorum FK’yı devirip hem kötü gidişe son vermek hem de çıkışa geçmek istiyor. Gümüşhanespor Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Musa Ertekin, Çorum FK’yı devirip kendilerine yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. İkinci yarıya iyi başlayamadıklarını ifade eden Ertekin, “Ancak böyle gitmeyecek. İlk iki maçımızı kaybetmemizde kısıtlı bir kadroya sahip olmamızın yanında devre arası hazırlık dönemimizi iyi geçiremememiz etkili oldu. Çorum FK maçında oyuncularımızdan daha iyi bir performans ortaya koymalarını bekliyorum. Bu maçtan alacağımız bir 3 puan bir nebze olsun rahat nefes almamızı sağlayacaktır. Oyuncularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyoruz” dedi.

Fırat’tan taraftara çağrı

Gümüşhanespor Başkanı Cengiz Fırat, Çorum FK maçı öncesi taraftarları maça davet etti. Fırat, “Bu maçta taraftarımıza çok iş düşecek. Taraftarlarımızın bu maçta tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Zor günler geçirdiğimiz bu dönemde taraftarlarımızın yanımızda olmalarını istiyoruz. Çorum maçını da dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz” dedi. Öte yandan kırmızı-/beyazlı yönetim jest yaparak Çorum maçı öncesi bilet fiyatını 1 TL yaptı.

23 Oca 2020 - 12:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.