Gümüş 3 puan için pusuda

Kırmızı-beyazlılar Kırklareli’yi hem moral bulmak hem de çıkışa geçmek istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Gümüşhanespor, zorlu Kırklarelispor maçında mutlak galibiyeti hedefliyor. Kırmızı-beyazlı ekip saha ve seyircisi önünde konuk edeceği rakibini devirip hem moral bulmak hem de çıkışa geçmek istiyor. Teknik Direktör Fatih Akyel Kırklarelispor karşısında tek hedeflerinin galibiyet olacağını söyledi.

Son haftalarda istemedikleri sonuçlarla sahadan ayrıldıklarını belirten Akyel, “Bu hafta Kırklarelispor maçı bizim için büyük önem teşkil etmekte. Zor bir müsabakaolacak. Sıkıntılarımız var ama şartlar ne olursa olsun mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız. Bu maçta galibiyet dışında başka bir sonuç düşünmüyoruz. İnşallah istediğimiz neticeyle bu maçtan ayrılacağız” ifadelerini kullandı.

25 Eki 2019 - 12:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.