Gözümüz arkada kalmaz

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Geride kalan altı sezonda çok önemli işlere imza attık” dedi

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, geride kalan altı sezonda çok önemli işlere imza attıklarını ve bugün ayrılsalar gözlerinin arkada kalmayacağını söyledi.

Başkan Bozbağ, “Allah’a şükür mali açıdan disiplini sağladık. Bugün de bıraksak gözüm arkada değil. Altyapıyla ilgili hiçbir zaman ciddi adımlar atamadık. Çok şükür sahamız, tesisimiz bitiyor. Oyuncuları artık orada yatıracağız. Hep işin maddi tarafıyla uğraştık. Diğer işlerle uğraşamamıştık. Hem takımla hem de tesisleşmeyle alakalı bu sezon farklı bir pozisyon çizeceğiz. Giresunspor bu memleketin en büyük markası” dedi.

İstanbul’da yaptığı basın açıklamasının çarpıtıldığını kaydeden Bozbağ, “O gün orada dedim ki bana kalsa mevcut kadrodan tamamına yakınını gönderirim. Ancak onlar tamamını gönderirim yazdılar. Ama şu gerçek ki mevcut kadrodaki oyuncuların büyük bir çoğunluğu yeni dönemde olmayacak. Sen git ilk yarı 30 puan topla, şampiyonluğun en büyük adayı ol, sonrasında ikinci yarıda düşmemeye oynayan takım profili çiz. Bunun faturası elbette olacak. Ben sana en kral yerde kamp yaptıracağım, beş saatlik yola uçakla göndereceğim, paranı gününde ödeyeceğim, deniz kenarından ev tutacağım, sonra fatura kesmeyeceğim öylemi?” dedi.

17 Haz 2018 - 16:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.