Görevini yapmayan gider

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Giresunspor’a futbolcuyu getiren yeteneğidir, gönderen ise karakteridir” dedi

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, oyuncu kadrosunda çok büyük yeniliklerin olacağının sinyallerini verdi. Bozbağ, “Yeni sezon için çalışmalarımıza ufaktan başladık. 1 Haziran’dan sonra tamamen dış transfere odaklanacağız. Sözleşmesi sona eren futbolcular var. Ben ve yönetim kurulum bugüne kadar Giresunspor’un başını öne eğecek bir tane davranışta bulunmadım. Oyuncularımıza en iyi primleri okuduk, en iyi otellerde kamp yaptırdık. Paralarını ödedik. Üzerimize ne düşüyorsa yaptık” dedi.

Başkan Mustafa Temel Bozbağ, kulüp tarihinin belki de en tecrübeli yönetim kurulu olduklarını söyleyerek, “Biz nerede ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Kimin Giresunspor formasını en iyi şekilde temsil ettiğini görüyoruz. Giresunspor’a futbolcuyu getiren yeteneğidir, gönderen ise karakteridir. Burada görevini yapmayan kimse gider. Giresunspor forması herkese nasip olmaz. Giresunspor emeğin, emekçinin parasını veren bir kulüp. Onun için çok tercih ediliyoruz. Benim için şampiyonluk çok önemli. İnşallah rabbim bize bunu yaşatır” diye konuştu. Ali AKTEN

21 May 2018 - 15:46 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.