Görelespor’dan Ada’ya teşekkür

Görelespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gemici, Giresun Süper Amatör Küme ile anlaşan kaleci Ahmet Ergin’i Görelesspor’a kazandıran İstanbul Esenyurt Bel...

Görelespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gemici, Giresun Süper Amatör Küme ile anlaşan kaleci Ahmet Ergin’i Görelesspor’a kazandıran İstanbul Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Görele Dernekler Federasyonu (GÖRFED) Başkanı Abdurrahman Ada’ya teşekkür etti. Ada’ya Görelespor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Gemici, “Göreleli hemşerimiz Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Görele Dernekler Federasyonu (GÖRFED) Başkanı Abdurrahman Ada’ya Görelespor Yönetimi adına teşekkür ederiz. Bu yıl yönetim olarak her futbolcumuza bir sponsor olarak Göreleli iş adamı veya siyasetçi destek istiyoruz. Bunun ilk ki bu transfer olarak başlamıştır” dedi.

Bekir ÖZTÜRK

02 Ağu 2017 - 13:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.