Görele’de Uzungüngör dönemi

Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktörlük görevine Trabzonlu teknik adam getirildi.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta ilk yarıyı 15 puanla 9. sırada tamamlayarak zirveden uzak kalan Görelespor, yeni hocasını buldu. Teknik Direktör Musa Kuş ile yollarını ayıran ve ilk yarının son maçında sahaya yardımcı antrenör Adem Şahin ile çıkan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Tonya Doğanspor’u çalıştıran Gökhan Uzungüngör ile anlaştı.

Görelespor’un yeni teknik direktörü Gökhan Uzungüngör, Görelespor’da görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yeni takımının başarısı için elinden geleni yapacağını ifade eden Uzungüngör, “Ekibim ile birlikte Görelespor’u hak ettiği yere getirmek için gerekeni yapacağız. Bize inananların güvenini boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.

18 Ara 2019 - 14:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.