Görele’de şok sürüyor

Yeşil-beyazlılarda Çayelispor yenilgisinin moral bozukluğu devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Görelespor’da Çayelispor karşısında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte teknik patron Ercan Kul, Çayelispor karşısında sahadan hak etmedikleri bir yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. Bu maçta iyi futbollarını sonuca yansıtamadıklarını ifade eden Kul, “Mutlak kazanmamız gereken bir maçı maalesef 1-0 kaybettik” dedi.

Kul, “Maça çok iyi başladık. Maçın ilk yarısı tamamen bizim üstünlüğümüzde geçti. İlk yarı 5 tane net gol pozisyonu bulduk ama gole çeviremedik. İkinci yarı penaltıdan yediğimiz golle sahadan 1-0 yenik ayrıldık. Her şeye rağmen bu maçı kazanmamız gerekirdi. Çok üzgünüz. Hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Serhat Ardahanspor maçına odaklandık. Tek hedefimiz Bu maçtan galip gelmek” dedi.

Bekir ÖZTÜRK

14 Mar 2019 - 14:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.