Görele kongresi ertelendi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Görelespor’un kongresi çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Görele Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ya...

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Görelespor’un kongresi çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Görele Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan kongreye katılım olmadı. Yeterli çoğunluk sağlanamayınca ertelenen genel kurul 1 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de yapılmasına karar verildi.

Yeşil-beyazlı taraftarlar kongreye ilgi gösterilmemesini üzüntü ile karşılarken, “Kongreye hiçbir üyenin katılmadığı duyumunu aldık. Bu da bizim için üzüntü verici oldu. Görelespor için herkes üzerine düşeni yapmalı. İkinci oturuma gerekli ilginin gösterilmesi ve güçlü bir yönetim kurulunun oluşmasını bekliyoruz” dediler.

Bekir ÖZTÜRK

26 May 2019 - 11:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.