Görele 3 puanla tamamlamak istiyor

Lider Kelkit Belediye Hürriyetspor karşısında galibiyet hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta sezonu bu hafta sonu sahasında lider Kelkit Belediye Hürriyetspor ile oynayacağı 90 dakika ile tamamlayacak olan Görelespor, galibiyete şartlandı. Ligde ikinciliği garanti olan yeşil-beyazlılar uzun bir süre şampiyonluk yarışı verdiği lider Kelkit Belediye Hürriyetspor’u devirip sezonu mutlu kapatmak istiyor. Şampiyonluğu kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyleyen yeşil-beyazlı oyuncular, “Bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Artık geriye bakmak bir fayda sağlamaz. Sezonun son maçında sahamızda Kelkit Belediye Hürriyetspor’u konuk edeceğiz. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak sezon başından beri bizi destekleyen taraftarlarımıza 3 puan armağan etmek istiyoruz” dediler.

19 Nis 2019 - 13:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.