Gol yemeden kazanmak önemli

Ofspor’da Genel Menajer Topaloğlu, geride kalan haftaları değerlendirdi

TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor’da Genel Menajer Savaş Topaloğlu geride kalan haftaları değerlendirdi. Lige iyi başlayamadıklarını ancak son haftalarda bir çıkışlarının söz konusu olduğunu ifade eden Topaloğlu, “Lige istediğimiz gibi başlayamadık ancak bu kötü oynadığımız anlamına gelmiyordu. Bergama maçını dışarda bırakırsak, onun dışında tüm maçlarda iyi futbol oynadık ancak gol yollarında sıkıntı çektik” dedi.

Ligde gol yememenin önemine değinen Topaloğlu, “Bu ligde gol yemediğin zaman bir şekilde atıyorsun. Yenildiğimiz maçlarda da 3, 4 pozisyon buluyorduk ancak gol yollarında sıkıntı çekiyorduk. Atamadığımız pozisyonlardan sonra rakibimiz bize karşı golü buluyor ve yeniliyorduk. Gol yemeden kazanmak çok önemli. Bunu da son zamanlarda alışkanlık haline getirmeye başladık” dedi.

30 Eki 2018 - 14:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.