Giresun’un vazgeçilmezleri

Panos, Dodo, Hüsamettin ve kaleci Anıl oynanan yedi maçın tamamında 90 dakika sahada kaldılar

TFF 1. Ligde ilk yedi haftanın lideri Giresunspor’da dört oyuncu bu maçların tamamında doksan dakika sahada kaldı. Yeşil-beyazlılarda Eser ile yolların ayrılmasının ardından şans bulan Anıl Atağ ilk yedi haftada kaleyi koruyan isim oldu. Savunmanın solunda görev yapan Hüsamettin Tut ile orta saha oyuncuları Andre Dodo ve Panajotis de 7 maçta 630 dakika süre alırken, Giresunspor’a geldiği günden bu yana takımının en istikrarlı ismi olmayı başaran Özgür Yılmaz ise yedi haftada sadece İstanbulspor maçının son 15 dakikasında sakatlığından ötürü görev yapamadı.

Bu isimlerin yanı sıra Onur, Dialiba ve Dale de ilk yedi haftada ilk 11’in gediklilerinden olurken, genç savunmacı iki maçta kenarı alındı, Fransız forvet Dale 537, Dialiba ise 611 dakika süre aldı. Recep Aydın bir karşılaşmada oyundan sonradan girerken, yedi maçta da görev yaptı. Korkishko ise sakatlığının bulunduğu Denizlispor müsabakası haricinde hep ilk 11’de şans buldu. Yedi maçta da görev yapan Fatih Atik ve Sinan sadece bir kez ilk 11’de sahaya çıktı, altısında yedek soyundu. Kaptan Caner beş, Berkan iki maçta 90’ar dakika görev alırken, Mehmet Akyüz 5 maçta 100 dakika süre aldı. Mertcan, Çağlar Birinci ve Jones ise bir maçta çok az süreli de olsa formayı sırtına geçirmeyi başardı.

09 Eki 2017 - 13:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.