Giresunspor’un ‘Uğur’u Olabilirler

Yeşil-beyazlılar Altınordu’danUğur Arslan ile Adanaspor’dan Emre Uğur’un peşinde

2018-2019’a güçlü bir kadro ile giriş yapmak isteyen Yeşil-beyazlılar, savunmanın sağı için iki aday belirledi. Geride kalan sezonda takım kaptanlığını yapan Caner Arıcı ile sözleşme yenilemeyecek olan Yeşil-beyazlıların Altınordu’dan sağ bek Uğur Arslan Kuru ile Adanasporlu Emre Uğur’u gündemine aldığı iddia edildi. Her iki oyuncunun da kulübüyle olan sözleşmelerinin sona ermesi bu transferlerin gerçekleşme ihtimali artırıyor.

Emre Uğur ve Uğur Arslan’ın Çotanak olma ihtimalin yüksek olduğu öne sürüldü. Emre Uğur, Adanaspor’un Süper Ligde 13, TFF 1. Ligde 58 maçına çıktı. 1994 doğumlu oyuncu yedi kez U21 takımımızda da forma giydi. Altınordu’dan ayrılan Uğur Arslan ise Fenerbahçe altyapısından yetişen ve Aydınspor, Düzcespor, Balıkesirspor ile Erzurumspor’da da forma giymiş bir oyuncu. 1989 doğumlu Uğur, Altınordu ile 71 1. Lig maçına çıktı.

01 Haz 2018 - 14:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.