Giresunspor’un gözü üç puanda

Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, “Afyonspor engelini kayıpsız aşmayı başaracağıma inanıyorum” dedi

Giresunspor’un Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, taraftarlarının önünde oynayacakları maçta Afyonspor engelini kayıpsız aşmayı başaracaklarına inandıklarını söyledi. Asbaşkan Kazancıoğlu, “İki takım adına da önemli ve zor bir karşılaşma olacak. Ancak avantajlı taraf biziz. Taraftarımızın önünde oynayacağız ve bu avantajımızı en iyi şekilde değerlendirerek sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı Afjet Afyonspor ile oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

Peş peşe oynayacakları dört lig maçının ardından yeniden yarışa milli maçlar dolayısıyla yeniden ara verileceğini anımsatan Kazancıoğlu, “Sahamızda Afyonspor ve Adanaspor, deplasmanda ise Altay ve Boluspor ile yapacağımız karşılaşmaların ardından ligde yeniden ara olacak. Hedefimiz bu karşılaşmalardan da iyi sonuçlar alarak ligin üst sıralarında kendimize yer bulabilmek. İki puan ortalamasını tutturabilirsek bunun bizi nerelere götüreceğini söylememe gerek bile yok. Maç maç bakacağız ve hedeflediğimiz puan ortalamasını tutturmaya çalışacağız” dedi.

Ali AKTEN

09 Eyl 2018 - 14:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.