Giresunspor’da transfer bitmez

Kurt: “Transfer döneminin bitimine kadar üç lig maçı oynayacağız. O maçlarda eksiklik görürsek gereken neyse yaparız”

Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, transfer çalışmalarının bitmediğini dile getirerek, “Bizde transfer bitmez” dedi. Yepyeni bir takım olduklarını ve yeni dönemdeki tek endişelerinin sezonun ilk haftalarındaki uyum sorunu olabilmesinin olduğunu dile getiren Basın Sözcüsü Kurt, “Transfer konusu süreç istiyor. Kulübün şartlarına göre oyuncular alıyoruz. Tabi bazı arkadaşlarımızı kadromuza geç kattık ancak biz onların ligin genelinde takımımıza katkısının çok fazla olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

TAKVİYE YAPABİLİRİZ

Basın Sözcüsü Kurt, “Kadromuza kattığımız 15 yeni oyuncudan sonra başka oyuncu alıp almayacağımız merak ediliyor. Transfer dönemi 31 Ağustos’a kadar sürecek. Biz o tarihe kadar üç lig maçı oynayacağız. O maçlarda eksiklik görürsek gereken neyse yaparız. Şuan itibariyle orta sahaya ve kanatlara transfer yapma durumumuz var. Giresunspor taraftarı merak etmesin. Geniş, alternatifi bol kadromuzla üst sıralara yerleşmek için savaşan bir Giresunspor izlettireceğiz” diye konuştu. Ali AKTEN

02 Ağu 2018 - 15:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.