Giresunspor’da bayram var

İlk beş haftada 13 puana ulaşarak liderlik koltuğunu ele geçiren yeşil-beyazlılarda büyük bir sevinç hakim

İlk beş haftada 13 puana ulaşarak liderlik koltuğunu ele geçiren Giresunspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Yeşil-beyazlıların Başkanı Mustafa Temel Bozbağ; “Bizim bir hedefimiz var. O da bu sene Süper Lige yükselmek. Şuanda lideriz. Bu şehir bu mutlulukları çok bekledi. İnşallah el birliğiyle bu kentin 40 yıllık özlemi bitireceğiz. Giresunspor taraftarından bu takıma destek olmalarını bekliyoruz. Atatürk Stadı’ndaki maçlarımızda boş yer olmamalı” dedi.

Peş peşe iki hafta iç sahada oynayacaklarını ve hedeflerinin bu müsabakaların sonunda 19 puana yükselmek olduğunu ifade eden Başkan Bozbağ; “Ligin iyi ekiplerinden olan Elazığspor ve Ümraniyespor ile oynayacağımız karşılaşmaları kayıpsız geride bırakmayı hedefliyoruz. Denizlispor karşılaşmasını oynadık, kazandık ve de sevincimizi yaşadık. Artık bu karşılaşma geride kaldı. Takımımız peş peşe yapacağı bu iki karşılaşmayı da kazanacak güçtedir. Bunu başaracağız ve alttaki takımlarla aradaki farkı daha da açacağız” şeklinde konuştu.

19 Eyl 2017 - 13:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.