Giresunspor’a kim fayda sağlayacaksa o gelecek

Asbaşkan Eren, “Giresunspor olarak istediğimiz tüm oyuncuları alabilecek güçteyiz” dedi ve ekledi:

Giresunspor Asbaşkanı Sacid Ali Eren, yeni sezon kadrosunu 2 Temmuz’a kadar büyük oranda şekillendireceklerini ifade etti. Asbaşkan Eren; “Yönetim kurulumuz yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Ancak şu bir geçek ki şuanda istenilen rakamlar dengeli değil. Hafta sonuna kadar çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek, ardından bayram sonrasında ise çalışmalarımız daha da hızlanacak. 2 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına kadar kadromuzu büyük oranda şekillendirmiş oluruz” dedi.

Giresunspor olarak istedikleri tüm oyuncuları alabilecek güçte olduklarını kaydeden Asbaşkan Eren; “Bu sözlerim çok para vererek istediğimiz her oyuncuya imza attırırız anlamına gelmesin. Giresunspor’a kim fayda sağlayacaksa o gelecek. Geçmiş senelerde Giresunspor’un teklifine sıcak bakılmıyordu. Şimdi ise herkes gelmek istiyor. Giresunspor taraftarı şunu bilsin ki buraya kaliteli oyuncular gelecek. Kampa kadar büyük oranda kadromuzu belirlemiş oluruz. Ardından ise ihtiyaç duyulan mevkilere takviyeler yaparız” şeklinde konuştu.

21 Haz 2017 - 12:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.