Giresunspor kalite peşinde

​​​​​​​Asbaşkan Kazancıoğlu, “Transfer döneminde kaliteli isimleri renklerimize dahil edeceğiz” dedi

Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, transfer döneminde kaliteli isimleri renklere dahil edeceklerini söyledi. Kazancıoğlu; “Yönetim kurulumuz transfer çalışmalarına başladı. Ocak ayındaki transfer dönemine göre daha iyi bir dönemdeyiz. Çünkü ikinci dönemde almak istediğiniz oyuncuların ya sözleşmeleri sürüyor, ya da uzun süre futbol oynamamış isimler oluyor. Şimdi ise böyle bir sorun yok, tek korkumuz oyuncuların isteyeceği ücretlerin yüksek olması” dedi. Kadrolarına klas oyuncular katacaklarını ifade eden Kazancıoğlu; “Bildiğiniz gibi transfer döneminin ilk günlerinde çok yüksek meblağlar konuşuluyor. Bu nedenle imza aşamasına gelmeden kamuoyuna isim açıklamak istemiyoruz. Ancak Giresunspor taraftarı şunu bilsin ki gururla izleyecekleri, hedefe koşan kadroyu mutlaka oluşturacağız. Çok kısa bir süre içerisinde transferde çok önemli bir yol kat edeceğimizi düşünüyoruz. Yeni sezondaki hedefimiz Spor Toto Süper Lige yükselmek olacaktır” şeklinde konuştu.

07 Haz 2017 - 13:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.