Giresunspor Gaza Basıyor

Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Yeşil-beyazlılarda transfer çalışmalarına hız veriliyor

Yeşil-beyazlılar transfer çalışmalarında gaza basıyor. Yeni sezona geçen yılın aynı bütçesi ile giriş yapacak olmasına rağmen güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Giresunspor’da Başkan Mustafa Temel Bozbağ, dün akşam şehre dönüş yaptı. Çotanaklar’da bugünden itibaren hareketli günler yaşanacak. Ay sonuna kadar kadroyu büyük oranda şekillendirmek istediklerini kaydeden Başkan Bozbağ; “Bugünden itibaren çalışmalarımız hız kazanacak. Öncelikli olarak iç transferi kısa bir süre içerisinde bitirmek istiyoruz” dedi.

Bazı kulüplerin yüksek ücretler ödediğini ancak kendilerinin ayaklarını yorgana göre uzatacağını ifade eden Başkan Bozbağ; “Ligimizde üç çeşit takım var. Yüksekten uçanlar, bizim gibi orta direk olanlar ve borçlarından dolayı sıkıntılı günler yaşayanlar. Biz bu kulübün yarınlarını da düşünmek zorundayız. Kaliteli bir kadro oluşturacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bugünden sonra sık sık transfer haberlerini taraftarımıza duyuracağız” diye konuştu.

Ali AKTEN

05 Haz 2018 - 12:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.