Giresun’dan çıkış yok

Yeşil-Beyazlıların Asbaşkanı Ali Eren, “Adana Demirspor’u buradan eli boş göndermek zorundayız” dedi

Akın Çorap Giresunspor’un Asbaşkanı Sacit Ali Eren, hafta sonu Adana Demirspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanmak zorunda olduklarını ifade etti. Artık son sekiz haftaya girdiklerini anımsatan Asbaşkan Eren, “Ligin boyu kısaldı. Dört iç saha, dört deplasman maçı oynadıktan sonra sezon bitecek. Son iki karşılaşmada elde ettiğimiz puanlarla ilk altıya yaklaştık. Bu demek oluyor ki üç puanlık sistemde her an dengeler değişebiliyor. Sabırlı olan hedefine ulaşacak. Hafta sonu bizi yine çok önemli bir karşılaşma bekliyor. Adana Demirspor’u buradan eli boş göndermek zorundayız” dedi.

Son iki galibiyetle play-off iddialarını sürdürdüklerini ve hedeflerinin Adana Demirspor karşısında da 3 puan almak olduğunu ifade eden Eren; ''Sahamızda oynayacağız ve bu bizim için avantaj. Ümidimizi devam ettirmemiz için bu maçı kazanmalıyız. Artık iyi oyundan daha çok alınan puanların önemli olduğu haftalara girdik. Moralliyiz, hırslıyız ve inanıyoruz. Adana Demirspor engelini de aşarak galibiyet serimizi üç maça çıkartacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Sekiz hafta bu takımın yanında olalım. Giresunspor’u yalnız bırakmayalım. Birlikte aşamayacağımız engel olmaz” ifadelerini kullandı.

Ali AKTEN

09 Mar 2018 - 14:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.