Giresun’da varsa yoksa Denizli

Yeşil-beyazlılar şimdiden Denizlispor ile oynayacağı zorlu 90 dakikaya kilitlendi

Giresunspor, lig üçüncüsü Denizlispor ile 25 Kasım’da deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanarak yarışta daha fazla söz sahibi olmak istiyor.

Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, milli aradan sonra kendilerini Denizlispor deplasmanında çok zor bir puan mücadelesinin beklediğini dile getirerek, “Formda olan rakibimize sürpriz yapmak ve de yarışta daha fazla söz sahibi olmayı arzuluyoruz. Bunu başarabilirsek bizim adımıza harika olacak” dedi.

Kurt, “22 maçımız kaldı. Bu demek ki bu köprünün altından daha çok sular akar. Biz kendi maçlarımıza yoğunlaşacağız ve elde edeceğimiz puanların sezon bitiminde bizi nereye getireceğini hep beraber göreceğiz. Denizlispor yeni teknik kadrosuyla güzel bir çıkış yakalayan bir ekip. Eski Hocamız Yücel İldiz, ilk puan ya da puanlarını bizimle oynayacakları maçta kaybedecektir. Buna inanıyoruz. Takımımızda Çağlar, Savaş, Ergin ve Sangare sakatlıklarından dolayı bu müsabakada forma giyemeyecekler.”

Ali AKTEN

15 Kas 2018 - 14:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.