Giresun’da Panos Üzüntüsü

İsveçli oyuncunun istediği rakamda geri adım atmaması yeniden Çotanak olma ihtimalini azaltıyor

Giresunspor’da iki sezon başarıyla forma giyen Panos’un yeni sezonda da kadroda olması isteniyor ancak İsveçli oyuncunun istediği rakamda geri adım atmaması yeniden Çotanak olma ihtimalini azaltıyor. Gençlerbirliği’nin bünyesinde olduğu dönemde formaya hasret olan İsveçli orta saha oyuncusunu, Mustafa Temel Bozbağ başkanlığındaki Giresunspor yönetimi takıma kazandırmıştı. İki senede ortaya koyduğu oyunla tribünlerin sevgilisi olan ve adeta ikinci baharını yaşayan orta saha oyuncusu ile yeni dönemde de devam edilmek isteniyor ancak futbolcunun istediği rakam bunun gerçekleşmesine engel oluyor.

Panajotis’in istediği rakamının 300 bin Euro olduğu öğrenildi. Giresunspor yönetimi fiyat kırması halinde tecrübeli futbolcuya yeniden imza attıracak. Daha önce birçok taliplisi olduğu kaydedilen Panos’a henüz Türkiye’den resmi bir teklifte bulunan kulübün de olmadığı edinilen bilgiler arasında. Süper Lig takımlarının adını bile anmadığı Panos’a istediği rakamı TFF 1. Ligden verecek kulübün de kolay kolay çıkmayacağı sanılıyor. Oyuncunun fiyat konusundaki tutumu başta Başkan Mustafa Temel Bozbağ olmak üzere Giresunspor camiasını üzüyor. Ali AKTEN

03 Haz 2018 - 14:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.