Giresun’da hedef direkt SüperLig

Başkanvekili Nahid Yamak, “Hedefimiz ilk iki içerisinde sezonu tamamlayarak Süper Lige çıkmak” dedi

Giresunspor Başkanvekili Nahid Yamak, hedeflerinin ilk iki içerisinde sezonu tamamlayarak Süper Lige çıkmak olduğunu söyledi. Yamak, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadıkları maçın özellikle ikinci yarısında çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını ve karşılığında ise üç puan aldıklarını söyleyerek; “Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Üçüncü ve dördüncü sıradaki takımlar bize çok yakındı. Biz kazandık, üçüncü sıradaki de galip geldi ve aramızdaki fark yine bir. İlk ikinin sürekli içerisinde olarak takipçimizle aradaki farkı açmamız lazım” dedi.

Camianın 40 yılı aşkın süredir özlemini duyduğu Süper Lige bu sezon çıkmayı çok istediklerini kaydeden Yamak sözlerine şu şekilde devam etti; “Play-Off oynayarak çıkmak çok zor. Bu nedenle ilk ikiden çıkmalıyız. Büyükşehir Belediyespor maçının özellikle ikinci yarısında çok güzel oynayarak üç puanı aldık. İki puan ortalaması güzel. Bu şekilde gidersek zaten şampiyon oluruz. Bu ortalamayla devam etmemiz lazım. Herkes sahamızda puan kaybettiğimiz maçları konuşuyor ancak artık bunları konuşmanın bir anlamı yok. İleriye bakmamız lazım.”

Ali AKTEN

08 Kas 2017 - 12:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.