Giresun’da bayram var

Kupada Başakşehir’i devirip adını çeyrek finale yazdıran yeşil-beyazlılarda büyük bir sevinç hakim

Bozbağ, “Kupada son sekiz takım arasına girdik. Yedi tane Süper Lig takımı var, TFF 1. Ligden ise sadece biz. Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Medipol Başakşehir’i eleyerek adını çeyrek finale yazdıran ve taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatan Akın Çorap Giresunspor’da Başkan Mustafa Temel Bozbağ, sıranın şampiyonluğa geldiğini söyledi. Bozbağ “Süper Ligden Bal Ligi’ne kadar bütün takımların katıldığı Ziraat Türkiye Kupası’nda son sekiz takım arasına girdik. Yedi tane Süper Lig takımı var, TFF 1. Ligden ise sadece biz. Ben emeği geçen futbolcu, teknik kadro, personel ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bozbağ, “Bizim asıl hedefimiz lig. 17 tane birbirinden zorlu maç oynayacağız. Burada galibiyetler, yenilgiler, beraberlikler olacak. El birliğiyle, tek yumruk halinde Mayıs ayına girmemiz lazım. Mayıs’ta mutlu sona ulaşmak için var gücümüzle çalışmamız lazım. Bugün yaşadığımız bu mutluluğun daha güzelini inşallah Mayıs’ta yaşarız. Şimdi tek bir hedef kaldı, 41 senedir hiçbir yönetimin başaramadığı, çok uğraştığı o hayali gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun peşinden koşmaya devam edeceğiz. Şunun net bilinmesini isterim, 17 zorlu maça çıkacağız” dedi.

Ali AKTEN

19 Oca 2018 - 14:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.