Giresun taraftarı endişelenmesin

Asbaşkan Kazancıoğlu, “İmkânlar dâhilinde en iyi oyuncuları almaya çalışıyoruz” dedi

Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, golcü ve ön libero transferi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Yönetim kurulu olarak bir süredir bu iki mevkiye takviye için çalışma halinde olduklarını belirten Kazancıoğlu, “Tabi bazı oyuncuların kulüpleriyle bağının olması, bazılarının ise istediği ücretin yüksek olması süreci uzatıyor. Bizim hedefimiz bir an evvel bu iki transferi gerçekleştirmek. En geç Topuk Yaylası’ndaki kampa kadar bu işi bitirmek arzusundayız” dedi.

Oyuncuların ya kulüpleriyle kampa katıldığını ya da özel antrenör eşliğinde çalışmalar yaptığını ifade eden Kazancıoğlu; “Futbolda artık bazı şeyler eskisi gibi değil. Futbolcular lig sona erdikten sonra yeni takımını belirleyene kadar yan gelip yatmıyor. Her hangi bir kulüp ile bağı olmasa bile bir antrenör eşliğinde çalışmalar yapıyorlar. Tabi takım çalışması çok daha farklı ancak gelecek oyuncuların uyum süreci çok fazla sürmez. İmkânlar dâhilinde en iyi oyuncuları almaya çalışıyoruz. Giresunspor taraftarı endişelenmesin” diye konuştu.

Ali AKTEN

12 Tem 2018 - 13:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.