Giresun ilk peşinde

Basın Sözcüsü Kurt, “ilk defa bir takıma karşı iki maçta da üstünlük kurmak arzusundayız” dedi

Akın Çorap Giresunspor’un Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, yarın akşam oynayacakları Çaykur Rizespor maçında kazanmak istediklerini dile getirdi. Kendileri açısından prestij niteliği taşıyan bu karşılaşmada iyi bir sonuç elde ederek Giresun’a mutlu dönmek istediklerini kaydeden Basın Sözcüsü Kurt; “Zor maç. Ligin liderine karşı oynayacağız ancak bizim kadromuz da onlar kadar kaliteli. Bu zorlu mücadelede 3 puanla sahadan ayrılan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Bu sezon hiç bir rakibi iki maçta da yenme başarısı gösteremediklerini ifade eden Kurt, “Rizespor, şuan itibariyle Süper Lige en yakın takım konumunda. Rakibimizi rövanşta da yenerek hem lideri iki kez yenme başarısı göstermek hem de ilk defa bir takıma karşı iki maçta da üstünlük kurmak arzusundayız ancak sonuç ne olursa olsun Karadeniz Derbisi sadece futbol ile konuşulsun. Kupa maçındaki görüntülerin ülkemizdeki hiçbir futbol maçlarında yaşanmamasını ümit ediyoruz” dedi.

21 Nis 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.