Giresun hepimizin takımı

Kurt,  “Hedefimiz Giresun’daki her maçı dolu tribün desteğini arkamıza alarak oynamaktır” dedi

Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, yeni dönemde başarıları ile konuşulan bir ekip olacaklarını dile getirdi. Geride kalan sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final oynamalarının takımı yıprattığını ve ligde aldıkları kötü sonuçları bir daha yaşamak istemediklerini kaydeden Basın Sözcüsü Kurt; “Bu sezona iyi başlamak ve iyi bitirmek istiyoruz. Geçen sezonun ikinci yarısı hariç bizim dönemimizde Giresunspor hep yukarılara oynadı. Yeni dönemde de öyle olacak. Herkesin gönlünden geçen bizim de gönlümüzden geçiyor” şeklinde konuştu. Yeni sezon kombinelerinin 30 Temmuz tarihi itibariyle satışa çıkacağını vurgulayan Kurt, hedeflerinin Giresun’daki her maçı dolu tribün desteğini arkalarına alarak oynamak olduğunu dile getirerek; “Kombinelerimize ilgi bekliyoruz. Herkesin alabileceği rakamlarda kombine fiyatı belirledik. Giresunspor hepimizin takımı. Umut ediyoruz ki yeni dönem yolculuğumuzda Giresunsporlular takımlarının daima yanında olacaktır” diye konuştu. Kurt, transfer çalışmalarının da devam ettiğini ifade ederek, orta sahaya iki takviye için görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Ali AKTEN

24 Tem 2018 - 14:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.