Giresun Geçmişi Arıyor

Giresunspor bu sene gösterdiği performans ile geçtiğimiz yılları mumla arar oldu

2017-2018 sezonu Akın Çorap Giresunspor adına tam bir hayal kırıklığı oldu. Yarışa şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk yarıda aldığı sonuçlarla dikkat çeken yeşil-beyazlılar ikinci devrede ise resmen dağıldı. Geçmiş yıllara göre daha maliyetli bir kadro oluşturan yeşil-beyazlılar 28 maçta 37 puan toplayabildi. Çotanaklar iki yıl aradan sonra 2014-2015 sezonunda yeniden 1. Ligde mücadele etme hakkı kazanmış ve ligin en mütevazi bütçeli kadrosuna sahip olmasına rağmen 28 haftada 35 puan toplamıştı. Bir sonraki sezon ise daha başarılı bir dönem geçirilmişti. Yeşil-beyazlılar 2015-2016 sezonunun 28 haftasında 43 puan alma başarısı göstermiş ve sezon sonunda dramatik bir şekilde son saniyede yediği golle Play-Off’u kaçırmıştı. Giresunspor, geçen sezon ise 28 haftada topladığı 46 puanla ilk ikinin iki puan gerisinde son altı haftaya girmiş, bitime bir maç kala ise Play-Off’a kalışını ilan etmişti. Geçen sezona göre daha maliyetli bir kadro oluşturan Çotanaklar bitime altı hafta kala 37 puanda ve altıncı sıradaki takımın yedi puan uzağında. (İkili averaj bozuk olduğu için sekiz puan gerisinde) Bitime altı hafta kala taraftar da takımından umudu kesmiş durumda.

Ali AKTEN

21 Mar 2018 - 10:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.