Giresun ‘Dur’ Diyecek

Yeşil-beyazlılar, Altay deplasmanında 2 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor

Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında pazar günü deplasmanda Altay ile karşılaşacak Giresunspor'da, Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, son iki haftadaki kötü gidişata 'dur' demek istediklerini söyledi. Kazancıoğlu, lige 3 galibiyet alarak iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini belirterek, “Kadromuzdaki oyuncu eksiklikleri bizi zorladı. Futbol şansının zaman zaman yanımızda olmadığını da gördük” dedi.

Sakat oyuncuların bir kısmının Altay maçına yetişebileceğini ifade eden Kazancıoğlu, zorlu deplasmanda kazanmak istediklerini ifade ederek, “Son iki haftadaki kötü gidişata 'dur' demek istiyoruz. Altay bu sezon lige yeni katılsa da bu ligin iyi ekiplerinden birisi. Rakibinizi iyi analiz ediyoruz. İzmir deplasmanından genel olarak istediğimizi alıyoruz. İnşallah bu sefer de iyi netice alıp döneriz” şeklinde konuştu.

Ali AKTEN

20 Eyl 2018 - 16:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.