Giresun başarıya inanıyor

Asbaşkan Pamuk, “Sporseverlere yeni dönemde bambaşka bir Giresunspor izlettireceğiz" dedi

Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk yeni dönemde başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Asbaşkan Pamuk, sporseverlerin yeni dönemde bambaşka bir Giresunspor izleyeceğini dile getirerek; “Kadromuzu büyük oranda yeniledik. Bünyemize kattığımız futbolcularımız ne kadar isabetli transfer olduklarını lig başladığında herkese gösterecek. Giresunspor yönetimi olarak başarı için ne gerekiyorsa yapacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Yeni sezonun Giresunspor için özel olacağını dile getiren Asbaşkan Pamuk; “Bildiğiniz gibi yeni stadımız yapılıyor ve belki sezonun ikinci yarısında belki de ligin sonundan itibaren maçlarımızı yeni stadımızda oynayacağız. Bu nedenle bu sene mevcut stadımıza veda sezonu olacak. Taraftarlarımızdan yıllardır maçlarımızı oynadığımız, büyük başarılara imza attığımız, zaman zaman zaman üzüntüler yaşadığımız bu stada veda yılında bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Onların desteği çok önemli. Yeni sezonda en önemli kozumuz taraftarımız olacak” diye konuştu.

18 Tem 2018 - 14:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.