Gidin de işimize bakalım

Gözden çıkarılan futbolcuların kulüpten bir türlü ayrılamaması, yönetimin canını fena halde sıkmaya başladı

Gözden çıkarılan futbolcuların kulüpten bir türlü ayrılamaması, yönetimin canını fena halde sıkmaya başladı. Bir yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig için farklı bir kadro yapılanmasına gitme kararı alan Çaykur Rizespor, Süper Lig kadrosunda düşünmediği Kweuke, Petruccı ve Ismael’e ayrılmaları için bir kez daha tebligat yaptı. Yeşil-mavililerin iç transferde başını ağrıtıp en fazla sıkıntı yaşadığı isim Kweuke. Geçen sezonun ikinci yarısında sakatlığı nedeniyle oynayamayan golcü oyuncunun 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Maliyeti yüksek olup yılda 1.400 bin dolar gibi yüksek bir ücret alan Kweuke’nin menajeri ile yapılan görüşmede yolların ayrılması için farklı teklifler sunulmuştu. Bunlardan biride sözleşmenin karşılıklı olarak ücret ödenmeden fes edilmesiydi. Ancak bu teklifler kabul edilmedi. Rizespor’dan garanti para alacağı ile sözleşmesi olduğundan son derece rahat olan Kweuke’ye başka kulüplerden de teklifte gelmiş değil. Rizespor Kweuke’nin menajerine bu durumu değerlendirmesini isteyip beklemeye başladı.

Yeşil-mavili takımda geçtiğimiz sezon ikinci yarıda forma şansı bulamayan Davide Petruccı’nun de 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yönetim İtalyan oyuncunun hem kendisi hem de menajeri ile önümüzdeki günlerde bir araya gelip yolları ayırmak istiyor. Rizespor’da sorun olan bir başka isimde Dhurgham Ismael. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle hiç oynayamayan Iraklı oyuncunun sözleşmesi askıya alınmıştı. Rizespor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ismael ile de yollar ayrılmak isteniyor. Kweuke, Petruccı ve Ismael’in bir an önce takımdan ayrılmaları isteniyor.

Alihan TALATAR

17 Haz 2018 - 16:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.