Gerçek Rize’yi izlettireceğiz

Rizespor’un yabancı oyuncuları Samudio, Petrucci ve Lincoln’den İstanbul maçı öncesi söz:

Çaykur Rizespor'un yabancı oyuncuları Braian Samudio, Lincoln Dos Santos ve Davide Petrucci, son haftalarda kaybettikleri puanların telafisini İstanbulspor maçı ile birlikte almak istediklerini söyledi. Ligde 7 golü bulunan Samudio, İstanbulspor maçını heyecanla beklediklerini belirterek, “Rize’ye ve Rizespor’a çok çabuk alıştım. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı hâkim. Bu da benim performansıma çok olumlu katkı sağladı. Takım olarak lige iyi başlamamıza rağmen devamını getiremedik. İstanbulspor maçı ile birlikte çıkışa geçip seri galibiyetler almak istiyoruz. Lige ağırlığımızı koyacağız” dedi.

Sezon başında 10 numara yıldız olarak transfer edilen ancak beklenen performansı henüz gösteremeyen Lincoln Dos Santos, gelecek haftalara hem kendisi hem de takım adına umutlu baktığını belirterek, “Ligde oynayacağımız her maçın ayrı bir önemi var. Takım olarak başarılı olmak zorundayız. Gün geçtikçe daha iyi bir takım hüviyetine gireceğimize inanıyorum. Bende takıma katkı sağlamak istiyorum. İstanbulspor ile sahamızda oynayacağımız maç çok önemli. Takım olarak bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Ayrıca hocam görev verirse oynamaya hazırım” dedi.

İstanbulspor ile oynayacakları maçta taraftar desteğinin çok önemli olduğunun altını çizen Davide Petrucci, “Taraftarımız tribünleri doldurup 90 dakika destek vermelerini istiyoruz. Her şeyden çok buna ihtiyacımız var. İstanbulspor maçı ile birlikte seri galibiyetlerimize başlamak istiyoruz. Bu maçı kazanıp iyi bir çıkış yakalamalıyız. Eksiğimiz yok. Takımda herkes forma giymek istiyor. Bu da rekabeti üst seviyeye çıkardı. Bu önemli maçta bizi yalnız bırakmayacağını düşündüğümüz taraftarımızın desteğiyle İstanbulspor maçından 3 puan almak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

18 Kas 2017 - 14:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.