Gelmek isteyen çok

Giresunspor’un yöneticilerinden Azmi Bük, “Transfer çalışmalarını oldubittiye getirmek istemiyoruz” dedi

Giresunspor yöneticilerinden Azmi Bük, yeni sezonda başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Transfer çalışmalarını oldubittiye getirmek istemediklerini ifade eden Yönetici Bük; “Başkanımız ve transfer komitemiz yoğun bir çalışma içerisinde. Üst lig takımlarından oyuncular almak istiyoruz. Kamp kadrolarını belirleyen takım sayısı az. Hiçbir şey için geç kalmadık. Alacağımız futbolcular takımlarında sezon öncesi hazırlıklara katılmış isimler olacak” diye konuştu.

Giresunspor’a gelmek isteyen oyuncu sayısının oldukça fazla olduğunu ifade eden Yönetici Bük; “Yönetim kurulumuz yeni sezon için kolları sıvazlamaya başladığı günden bu yana her gün onlarca oyuncu Giresunspor’a gelmek için haber gönderdi. Bize bu formayı 34 hafta boyunca en iyi şekilde temsil edecek, takımımızı hedeflerine götürecek oyuncular lazım. Giresunspor taraftarının sabırsızlıkla bu takımın kadrosunun oluşmasını beklediğini biliyoruz. İyi bir kadromuz olacak, bundan kimsenin endişesi olmasın. Yeni sezonda başarıyı yakalayacağız” dedi.

17 Tem 2017 - 12:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.