Faroz Yalı’da moraller bozuk

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçında Tonya Doğanspor’a mağlup olarak bu hedefine ulaşamayan Faroz Yalıspor’da büyük üzüntü hakim. Trabzon 1. Amatör...

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçında Tonya Doğanspor’a mağlup olarak bu hedefine ulaşamayan Faroz Yalıspor’da büyük üzüntü hakim. Trabzon 1. Amatör Küme’de şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve ardından Play-Out maçında Tonya Doğanspor’a mağlup olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselme hayallerini başka bir bahara bırakan Faroz Yalıspor’da teknik patron Murat Reis Özbay, üzüntülü olduklarını söyledi. Özbay, “Faroz Yalıspor’umuzu Bölgesel Amatör Lig’e taşımak için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Bu yıl olmadı ana önümüzdeki sezonlarda Faroz Yalıspor hak ettiği yere gelecektir. Buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

29 Nis 2019 - 13:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.