Ersel gümüş’e hayırlı olsun

Kırmızı-beyazlılar, aradığı son forveti Erzurumspor’da buldu… Gümüş, başarılı oyuncu ile anlaşmaya vardı

Gümüşhanespor, geçen sene Erzurumspor forması giyen genç oyuncu Ersel Aslıyüksek ile anlaşmaya vardı. Önceki gece geç saatlerde Başkan Büyükbayraktar’la görüşen oyuncu Gümüş’le 2 yıllık sözleşmeye imza attı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, transferde hız kesmiyor… Kırmızı-beyazlılar, Erzurumspor’un forvet oyuncusu Ersel Aslıyüksek ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Levent Eriş’in raporu doğrultusunda hareket eden kırmızı-beyazlılar, Erzurumspor’da forma giyen 24 yaşındaki santrafor oyuncusu ile önceki gece bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Kaya Büyükbayraktar ile görüşen 1.78’lik santrafor, ufak pürüzlerin halledilmesinin ardından kırmızı-beyazlıların teklifini kabul etti.

Gümüşhanespor’un uzun süredir ilgilendiği Ersel, kariyerinde Gençlerbirliği, Kartalspor, İnegölspor, Samsunspor ve Ankara Demirspor gibi takımlarında formasını giydi. Geçen sezon Erzurumspor’da forma giyen 24 yaşındaki oyuncu, burada toplam 20 maça çıktı. 20 maçın 9’unda ilk 11’de yer alan golcü oyuncu, 911 dakika sahada kalırken 6 da gol kaydetti. Kırmızı-beyazlılar dün Ersel ile resmi sözleşmeyi imzalarken, golcü oyuncu Gümüşhane’ye geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

17 Ağu 2017 - 13:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.