Erdoğan’la Rizespor zirvesi

Yardımcı: “Cumhurbaşkanımız şampiyonluğumuzdan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi”

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’de yaptığı mitingden sonra şampiyonluk kupasını kendisine götürdüklerini ardından da bir araya geldiklerini ifade eden Yardımcı, “Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile görüştük. Son derece olumlu bir görüşme oldu. Cumhurbaşkanımız Rizespor’un bir yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmasına çok memnun oldu. Şampiyonluğumuzu kutlayıp Süper Lig’de başarılar diledi” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kulübün durumu ve transferlerle ilgili bilgi verdiklerini de ifade eden Başkan Yardımcı, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki haftadan itibaren nokta transferlerimizi tek tek gerçekleştireceğiz. Güçlü bir kadro oluşturacağız” dedi.

Alihan TELATAR

16 Haz 2018 - 15:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet - i̇yi̇ bi̇r kadro kurunda sikintiya düşmeyeli̇m

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 15:58