En şanslı kayıt!

Yurda 61’inci sırada kayıt yaptırdı, Keşan desenli Trabzonspor formasını kaptı.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yomra Kanuni Yurdu’na 61’incisırada kayıt yaptıran üniversite öğrencisine, yeni sezon Trabzonspor forması hediye edildi.

Üniversitelerde 2019-2020 eğitim öğretim yılında kayıt heyecanı devam ederken, yurtlarda da yoğun günler yaşanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvurarak yurtlara yerleşmeye hak kazanan üniversite öğrencilerinin kayıtları devam ediyor. Yomra Kanuni Yurdu’nda da aynı heyecan yaşanırken, 61’inci sırada kaydını yaptıran öğrenci, güzel bir sürprizle karşılaştı. Kastamonulu öğrenci Hasan Berkay’a, kayıt yaptırdıktan sonra Yurt Müdürü Yusuf Osmanoğlu tarafından hediye paketi verildi.

Trabzonspor’un büyük ilgi gören Keşan desenli yeni sezon forması hediye edilen Berkay, “Trabzon’u çok seviyordum. Bu büyük jestle üniversite hayatım çok güzel başladı, çok mutluyum” dedi. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, değişik illerden Trabzon’a gelen öğrencilerin kendilerine bir emanet olduğunu ifade ederek, “Onların her türlü sorununda çözüm için yanlarında olacağız. Ayrıca ilimizi daha çok sevmeleri için de bu tür sürprizlerimiz olacak” diye konuştu. Yurt Müdürü Osmanoğlu ise, daha önce de kayıt yaptıran öğrencilere değişik hediyeler verdiklerini ve sürprizler devam edeceğini söyledi.

18 Eyl 2019 - 14:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.